bouwunie ontlast

Bouwunie helpt leden te ontlasten

Om de administratieve rompslomp bij bouwbedrijven tegen te gaan, heeft sectorfederatie Bouwunie Limburg zopas een samenwerking afgesloten met iAssist bouw, een Limburgs bedrijf met specialisatie in het ontlasten van bouwbedrijven in hun papierwerk.

 

"De administratieve last is in de bouw de afgelopen jaren alleen maar toegenomen", stelt directeur Davy Maesen. "Zeker voor heel wat zelfstandigen zonder personeel en kleinere bouwbedrijven is het bijhouden van hun administratie een ware last. Vandaar dat we een oplossing aanreiken in de vorm van een samenwerking met iAssist bouw, de jonge onderneming van Marion Sterckx."

"We voeren taken uit als facturen en offertes opmaken, aankoopfacturen betalen en eventueel inboeken, bestellingen plaatsen, klantenopvolging, niet-prioritaire mails beantwoorden, contacten met sociaal secretariaat, planningen maken, vergunningen aanvragen, enzovoort", vertelt de zaakvoerder van iAssist. "Het is onze missie om de ondernemers zodanig te ondersteunen dat zij zich beter kunnen focussen op hun core business en we de faillissementscijfers kunnen terugschroeven."