Nieuws Limburg Brand bij afvalverwerkend bedrijf in Roermond

Brand bij afvalverwerkend bedrijf in Roermond

Brand bij afvalverwerkend bedrijf in Roermond

Een loods van Afval Recycling Midden-Limburg aan de Productieweg in Roermond staat in de brand. Het gaat om een grote brand. De brandweer heeft onder meer de adviseur gevaarlijke stoffen naar de brandhaard gestuurd.

In de directe omgeving van het bedrijf staan nog tal van andere ondernemingen. Daaronder een tortillafabriek (Gruma), Schmitz Foam Products dat van afval producten maakt voor onder meer kinderspeelplaatsen, een groothandel in witgoed (Burbanks), Houverwerking Limburg en diverse bedrijven in kantoren zoals Achmea en Interstate Holding Group en een groothandel in tandenborstels, Unilight. Maar die zouden geen hinder van de brand ondervinden.

De in de brand staande onderneming is een dochter van Bowie Recycling in het Brabantse Mill. In totaal werken er 250 mensen. Het is een bedrijf van de familie Bontrup met onder meer een vertakking naar Wanroij.

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.