Brandwerend glas rond verjaardagskaarsjes Ceyssens

In het geval dat glasbedrijf Ceyssens de 50 kaarsjes op de verjaardagstaart niet zelf geblust zou krijgen, stond er rondom de feestdis een gloednieuw gamma van brandwerend glas opgesteld. Glas Ceyssens is in het jubileumjaar immers exclusief verdeler geworden van Pyroguard, een internationaal merk van brandwerend glas met productiefaciliteiten in Frankrijk en Groot-Brittannië.

SAMSUNG CSCSinds vorige week mag alleen Ceyssens dit innovatieve glas verdelen, verwerken en plaatsen in België en Luxemburg. "Het geeft ons nog meer mogelijkheden om als totaalleverancier een antwoord te bieden op alle vragen van onze klanten," zegt Sales Manager Gert Gijbels. "Gezien brandveiligheid van een gebouw de hoogste prioriteit heeft, is dit een productgamma waar we een grote groeimarge verwachten."

De introductie van Pyroguard viel samen met het feest dat Henri en Dirk Ceyssens zopas organiseerden voor hun personeel. Het familiebedrijf bestaat immers precies 50 jaar. Met de nieuwe innovatieve toepassingen en de groei op de exportmarkten is Ceyssens van plan om er minstens nog 50 jaar bij te doen...