Nieuws Limburg Breese trailers voor suikertransport

Breese trailers voor suikertransport

Breese trailers voor suikertransport

LAG in Bree, producent van opleggers, heeft voor een klant in Nederland een speciale serie voertuigen gemaakt die geschikt zijn om suiker te vervoeren.

Het Nederlandse Albert Keijzer bestaat al 100 jaar. De transporteur werkt veel voor Cosun Beet Company, het vroegere Suikerunie. Het is voor de bediening van die eindklant dat LAG een bijzonder bulkvoertuig heeft gebouwd. De trekkers op bio-CNG beschikken over assen van 10 ton, in combinatie met een naloopas. LAG heeft de asverdeling specifiek uitgedokterd voor het suikertransport. De trailer is ook voorzien van het PSI bandenvulsysteem en heeft een naderingschakelaar om te verhinderen dat de oplegger met een uitgeschoven kipcilinder of klapreling vertrekt.

“LAG Trailers ontwierp deze serie volledig op maat van onze operaties”, zegt Jos Baltes, technisch bedrijfsleider van Albert Keijzer. “De focus op veiligheid en duurzaamheid is voor ons belangrijk. Zo maken we ons klaar om ook de komende 100 jaar zaken te doen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Grote overname voor Genkse Foresco

De bedrijvengroep Foresco, gespecialiseerd in palletten en andere verpakkingsmaterialen, heeft de producent van golfkarton Corpack overgenomen. Daarmee krijgen Jan Ponnet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.