Nieuws Limburg Brepoels (Bilzen): overname en naamswijziging

Brepoels (Bilzen): overname en naamswijziging

Brepoels (Bilzen): overname en naamswijziging

Accountantskantoor Brepoels uit Bilzen schrijft een nieuw hoofdstuk in de bedrijfsgeschiedenis. Roger Janssens en Tania Driesen (beiden ex-Van Havermaet-Groenweghe) hebben het kantoor overgenomen en daarbij gekozen voor een nieuwe naam: Accuraad. Ludo Brepoels, oprichter van het bedrijf, blijft er wel nog actief. “Ik stop er nog niet mee,” lacht Ludo Brepoels, “Samen met Roger Janssens en Tania Driesen hebben we heel wat extra bagage om verder te kunnen groeien.”

kantoor accuraadDe nieuwe eigenaars leggen de betekenis van de naamswijziging uit: “Accuraad verwijst naar accurraat: we willen juist en correct zijn. Daarenboven zijn we een vertrouwenspersoon die onze klant met raad en daad bijstaat,” vertelen Tania Driesen en Roger Janssens. “De klant moet immers in staat zijn om doordachte en efficiënte zakelijke beslissingen te nemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.