Nieuws Limburg Bright Squad neemt collega in Oudsbergen over

Bright Squad neemt collega in Oudsbergen over

Bright Squad neemt collega in Oudsbergen over

Bright Squad bestaat 4 jaar en rondt dankzij een overname nu de kaap van 300 huishoudhulpen. Het gaat om de handelsactiviteiten van DC Clips, een bedrijf uit Oudsbergen onder leiding van Wendy Snyders.

Freek Rubens en Kristof Delille van Bright Squad voegen de klanten en medewerkers van DC Clips toe aan hun bestanden en zetten de dienstverlening die door Wendy Snyders werd opgestart, onverminderd voort. Wendy gaat zelf een nieuwe uitdaging aan, en start met Office Clips, een bedrijf dat freelance administratieve ondersteuning biedt aan zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s.

De nieuwe entiteit van Bright Squad zal worden aangestuurd vanuit de hoofdzetel in Hasselt. “Dat lukt perfect”, aldus Freek Rubens en Kristof Delille. “Met de communicatiemogelijkheden die er tegenwoordig bestaan, kunnen we alle vragen vanop afstand beantwoorden en persoonlijk contact houden met elke medewerker. We hebben vandaag collega’s van Riemst tot in De Panne. Een goede service bieden is niet gebonden aan afstanden.”

Met deze overname heeft Bright Squad de kaap van 300 huishoudhulpen gerond. Over 3 jaar moeten er daar minstens 200 bijkomen. “We blijven ambitieus en willen nog verder groeien”, aldus het duo. “Vooral organisch, want we zijn zeker niet actief op zoek naar overnames. Belangrijker voor ons is dat we de beste werkgever in de sector willen zijn en blijven. Daarvoor moeten we niet alleen het beste loonpakket aanbieden, maar ook dicht bij onze mensen staan om hun te ondersteunen in alle mogelijke facetten van het dagdagelijkse leven. En daar werken we elke dag keihard aan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.