Nieuws Limburg Brillen in Bree: Loes kiest voor designers

Brillen in Bree: Loes kiest voor designers

Brillen in Bree: Loes kiest voor designers

Na een eerste werkervaring in een brillenzaak in Hasselt, heeft Loes Kesters zopas haar eigen optiek Oculi geopend in Bree. “We onderscheiden ons door alleen merken van échte bril-designers aan te bieden, dus niet de grote namen waar je ook handtassen of jeansbroeken van kunt vinden…”

“Ik ben afkomstig uit Bree en ken hier veel mensen, dus was het wel logisch dat ik mijn eigen zaak hier zou opstarten”, vertelt ze. Aan de Grauwe Torenwal werd vrij snel een pand gevonden dat aan de voorwaarden voldeed. “Ik wou vooral dat er parking voor de deur zou zijn, want voor een leuke bril stappen mensen nog speciaal in de auto.”

Loes wil het verschil maken door brillen te presenteren die je niet overal vindt. “De meeste optiekzaken hebben modellen waar stickers opkleven van grote, internationale modemerken”, vertelt ze. “Wij doen het anders en kiezen voor designers die zich specifiek toeleggen op brillen. Zo kan Oculi zich onderscheiden.”

De nieuwe zaak heeft naast de brilmonturen ook een aanbod van contactlenzen en accessoires. “En uiteraard beschikken we over een eigen meetruimte, zodat we iedereen de perfecte bril op maat kunnen voorstellen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Egidius V. 2021-12-02 12:03:33

Ik zou graag weten welke monturen U verdeelt.

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.