Nieuws Limburg Britse Golden Bridge Award voor Loonse exporteur

Britse Golden Bridge Award voor Loonse exporteur

Britse Golden Bridge Award voor Loonse exporteur

Bel’Export uit Borgloon heeft zopas in Londen de Golden Bridge Award 2016 in ontvangst mogen nemen. Het gaat om een prestigieuze prijs die Belgische bedrijven beloont voor hun handels- en exportprestaties met Groot-Brittannië.

Guy Trouveroy, Belgisch Ambassadeur aan het hof van St. James’s, mocht tijdens een glamoureuze galaceremonie in het hartje van Londen de prijs aan de familie Derwael van Bel’Export overhandigen. “De jury koos dit familiebedrijf als winnaar voor hun harde werk in een zeer competitieve en risicovolle omgeving als de fruithandel,” aldus het verslag van de jury. “We loven hen bovendien voor de continue zoektocht naar innovatie en voor de vastberadenheid van deze onderneming om in deze tijd zowel klimaat- als geopolitieke uitdagingen aan te gaan.”

Een filmpje van de winnaar, vind je hieronder!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.