Nieuws Limburg Broer en zus Plessers verhuizen naar nieuw pand

Broer en zus Plessers verhuizen naar nieuw pand

Broer en zus Plessers verhuizen naar nieuw pand

Lim-Elec, de grootste verdeler van Harol-producten in België, heeft zijn intrek genomen in een nieuwe vestiging in Genk. Door de fors gestegen vraag naar ‘staycation-producten’ zoals zonwering, waren Evi en Arne Plessers genoodzaakt om uit te kijken naar een ruimer gebouw.

Lim-Elec heeft vestigingen in Pelt en Genk. Het familiebedrijf plaatst producten van Harol, zoals rolluiken, zonwering en sectionale poorten. “Door de enorme groei aan bestellingen, meer dan 60% dit jaar, en dankzij de extreem warme zomers van de laatste jaren, was onze winkel aan uitbreiding toe”, zegt Evi Plessers. “We zijn op zoek gegaan naar een ander pand om onze zonwering en andere producten voor het buitenleven, extra in de kijker kunnen zetten.”

De keuze viel op een gebouw dat amper 500 meter verder ligt dan de vorige locatie, ook op de Weg naar As in Genk. “Ons nieuwe pand heeft een totale oppervlakte van 300 m2”, aldus nog Evi Plessers. “We raden bezoekers wel aan om snel te beslissen, want door de enorme drukte is de levertijd opgelopen tot bijna 16 weken na bestelling…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.