Nieuws Limburg Broers Bollen brengen Croque ’n Roll naar Hasselt

Broers Bollen brengen Croque ’n Roll naar Hasselt

Broers Bollen brengen Croque ’n Roll naar Hasselt

Na vestigingen in Leuven en Mechelen, komen de broers Frédéric en Brian Bollen met hun concept Croque ’n Roll nu ook naar hun thuisstad. Volgende zomer zal de nieuwe vestiging op de Fruitmarkt opengaan.

Croque ’n Roll is een concept waarbij de namen van de diverse soorten croques verwijzen naar bekende namen uit de rock ’n roll: Buddy Holly, Ringo Starr, Prince, ze passeren allemaal de revue op de menukaart. Brian en Frédéric Bollen openden de eerste vestiging 5 jaar geleden in Leuven. Voor het tweede restaurant kozen ze Mechelen als uitvalsbasis.

Nu is ook Hasselt aan de beurt. “We zijn verheugd dat ons in de stad van onze roots (hun grootouders en vader zijn er geboren en getogen) kunnen vestigen”, kondigt Brian Bollen zijn komst aan. “Het heeft allemaal wat langer geduurd dan gedacht en gehoopt, maar met enige fierheid kunnen we bevestigen dat we deze zomer aan een nieuw hoofdstuk voor Croque ’n Roll beginnen. We zullen onze intrek nemen in een fantastisch pand op de Fruitmarkt (waar vroeger Neckermann was gevestigd). Stay tuned”, zegt hij er nog bij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.