Fusie-Pami-Robberechts-4

Broers Essers stappen mee in fusie Pami

Pami uit Pelt, producent en verdeler van kantoormeubilair, fusioneert met de Turnhoutse sectorgenoot Robberechts. Samen willen ze doorstoten naar de top 25 van de Europese aanbieders. Hendrik en Lode Essers, de vorige eigenaars van Pami, stappen mee in de nieuwe structuur.

Pami en Robberechts zijn vandaag twee van de grootste aanbieders van kantoormeubilair in België. Door de krachten te bundelen willen ze hun lokale marktpositie verder versterken en internationaal groeien. Samen realiseren ze een omzet van zo’n 80 miljoen euro met 320 medewerkers. Daarmee behoren ze tot de top 50 van de Europese markt van kantoormeubilair. De ambitie is een plaats in de top 25.

Eigenaars Goswin Fijen van Pami en Olivier Robberechts van Robberechts geloven die ambitie waar te maken omdat het product- en dienstenaanbod sterk complementair is en er diverse opportuniteiten voor synergie zijn.

Hendrik en Lode Essers, voormalige eigenaars van Pami, stappen mee in de nieuwe structuur. “Wij geloven sterk in dit fusieverhaal en zetten hier met veel plezier nog een aantal jaren onze schouders onder”, stellen de broers. “Wij zijn heel tevreden dat hiermee de toekomst voor beide bedrijven en onze medewerkers verzekerd is.”