Nieuws Limburg Broers leggen lat bij Latte stukje hoger

Broers leggen lat bij Latte stukje hoger

Broers leggen lat bij Latte stukje hoger

Deze zomer is restaurant Latte op de Weg naar As in Genk opnieuw geopend. De nieuwe uitbaters zijn de broers Reynders, die allebei vele jaren ervaring hebben opgedaan in topzaken in de streek. Zij zijn onze Starter van de Week!

Resto Latte bestaat al zo’n 15 jaar en staat gekend als een uitstekende brasserie. Tijdens de coronaperiode zijn de vorige zaakvoerders er echter mee gestopt. De overname was een opportuniteit voor Jean-Michel Reynders en zijn broer Jonathan, die allebei hun strepen hebben verdiend in de binnen- en buitenlandse horeca. Zo was Jean-Michel (33) vroeger nog actief in het Carbon Hotel en in een zaak in Australië. Jonathan (32) was zo’n 10 jaar lang chef-kok in grillrestaurant De Molen.

De broers hebben al hun ervaring in de schaal gegooid om een kaart samen te stellen van culinair topniveau. “’s Middags bieden we onder meer een lunchmenu aan en ’s avonds is iedereen welkom à la carte”, zegt vader Dirk Reynders. “De klemtoon ligt op dagverse producten. We maken alles zelf, inclusief de frieten en kroketten.”

Het restaurant draait intussen op volle toeren en krijgt lovende kritieken. “De start was veelbelovend. We zijn overtuigd dat alle Genkenaren de weg naar het vernieuwde Latte snel zullen ontdekken”, zo klinkt het.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.