Nieuws Limburg Bronzen Eikenblad voor Vangeloven (Maaseik)

Bronzen Eikenblad voor Vangeloven (Maaseik)

Bronzen Eikenblad voor Vangeloven (Maaseik)

unizomaaseikVangeloven Interieur, een groeiende KMO gespecialiseerd in interieurvormgeving, heeft het Bronzen Eikenblad gewonnen. De prijs werd dinsdag al voor de 9e keer uitgereikt door Unizo Maaseik aan een ondernemer uit de stad. Zaakvoerster Petra Vangeloven ontving de prijs uit handen van Karl Verlinden, nationaal voorzitter van Unizo. De 2 andere genomineerden waren Kasteel de Schans, een cursuscentrum voor persoonlijke ontwikkeling en bezieling, en Hotel Oude Eycke, een luxehotel met feestzaal in Aldeneik.

De prijs voor beste starter, Het Jonge Eikenblad, ging naar ‘t Sjoesterke. Dit is een schoenmakerij gespecialiseerd in het herstellen van onder meer ruiterlaarzen. Zaakvoerster Nadine Boonen ontving de prijs uit handen van Franky Hungenaert. De 2 andere genomineerden in deze categorie waren Bikeshop Chrischou, een fietsenspeciaalzaak in Maaseik, en De Oeter, een meer dan gewaardeerd dorpscafé in Opoeteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.