Nieuws Limburg Brouwerij uit Hasselt is beste nieuwkomer ter wereld

Brouwerij uit Hasselt is beste nieuwkomer ter wereld

Brouwerij uit Hasselt is beste nieuwkomer ter wereld

De microbrouwerij Bokkereyder uit Hasselt is door de gezaghebbende organisatie RateBeer uitgeroepen tot beste nieuwkomer ter wereld. Een heel belangrijke en prestigieuze onderscheiding voor ondernemer Raf Souvereyns, die het goede nieuws zondag te horen kreeg in Santa Rosa (Californië).

De awards die RateBeer jaarlijks toekent, krijgen weerklank in de hele wereld. Ze bekronen vooral de beste brouwerijen in de wereld (in mindere mate de bieren zelf), en maken ook per regio een rangschikking op. Ondernemingen uit 34 landen hadden zich kandidaat gesteld om in de diverse categorieën mee te dingen naar de hoofdprijzen.

Bokkereyder is een uit de hand gelopen hobbyproject van Raf Souvereyns. Hij mengt sinds 2013 lambieken (uit het Pajottenland) met Belgisch fruit, die vervolgens in vaten kunnen rijpen tot lekkere biertjes. Eerder won Bokkereyder ook al een onderscheiding op het internationale bierfestival van Kopenhagen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.