2024 Bjorn Conings & Luca Bruno 1 kopie

Bruno in zee met Patro

De professionele voetbalclub Patro Eisden Maasmechelen sluit een uniek partnership af met Group Bruno. Op deze manier wil de keten van servicestations en foodcorners de verankering van de Limburgse roots nog meer in de verf zetten.

Group Bruno heeft intussen een traditie in sportsponsoring. Zo is het bedrijf al jaren een trouwe partner van voetbalclub KRC Genk, tot het seizoen 2022 zelfs als shirtsponsor. Maar ook basketbalclub Hubo Limburg United en de handbalclubs Hubo, Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt kunnen op hun sportieve steun rekenen.

“Sport verbindt mensen, net zoals Group Bruno”, zegt Luca Bruno, marketingdirecteur. “We willen onze community nog verder uitbouwen omdat we geloven in de kracht van samenwerken aan één doel. Dat gebeurt niet alleen in de sport, maar ook elke dag in onze bedrijven als Bruno Service Stations en Foodcorners, Bruno Car Rental, Opruimen.Net, Green Hotel, Nina Bruno Vastgoed en Bruno Mazout. Onze bijna 700 medewerkers van Group Bruno zetten zich elke dag in als één team. Patro Eisden Maasmechelen kan ons daarin zeker ook inspireren.”