Nieuws Limburg Bruno investeert 4,5 miljoen in nieuw servicestation

Bruno investeert 4,5 miljoen in nieuw servicestation

Bruno investeert 4,5 miljoen in nieuw servicestation

Het industriegebied Genk-Noord (Zwartberg) zal tegen de jaarwisseling uitgebreid worden met een nieuw servicestation van de Group Bruno. Dat zal, naast een klassiek tankstation, bestaan uit een foodcorner, shop, carwash en autoverhuring. Op het terrein van 1,2 ha wordt tevens parkeerplaats voor 27 vrachtwagens voorzien, alsook accommodatie waar de truckers kunnen overnachten. Group Bruno investeert 4,5 miljoen Euro in het project. Dit zorg voor 25 extra arbeidsplaatsen, waarmee het totaal voor de groep op 325 komt.

nieuwe brunoHet netwerk van Group Bruno bestaat momenteel al uit 16 servicestations. Het 17de in Genk-Noord wordt het eerste waar de milieuvriendelijke brandstof CNG aangeboden wordt. Het duurzame karakter wordt verder benadrukt met een aantal laadpunten voor elektrische fietsen, het gebruik van zonnepanelen, regenwater en energiearme koelingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.