Bryan goes Mentall

Bryan goes Mentall

Het Limburgse marketing- en communicatiebureau Mentall heeft een nieuwe partner aan boord gehaald. Bryan Prieto-Duran, tot dusver actief bij een Limburgs financieel adviesbureau, zal als vennoot ook de financiële en operationele taken voor zijn rekening nemen, en zo een duo vormen met Simon Desmet, de oprichter van Mentall.

Mentall heeft een straf jaar achter de rug. Het aantal opdrachten, klanten en medewerkers groeide exponentieel. "Dit bracht onverwachte uitdagingen met zich mee", zegt Simon Desmet, "maar we zijn er desondanks toch in geslaagd om de obstakels te overwinnen en onze klanten te laten groeien."

Om een volgende stap in het verhaal te zetten, heeft Mentall een nieuwe partner aan boord gehaald. Bryan Prieto-Duran zal er de schouders onder zetten. "Dit begint met introspectie", zegt hij. "Het optimaliseren van onze interne structuur, processen en dienstverlening blijft onze belangrijkste doelstelling voor 2024. Zo kunnen wij voortdurend verbeteren en zullen onze cliënten, partners en collega’s blijven groeien, samen met ons.”