Nieuws Limburg Buitengewoon koppel bakt pizza’s in Ter Dolen

Buitengewoon koppel bakt pizza’s in Ter Dolen

Buitengewoon koppel bakt pizza’s in Ter Dolen

Een all you can eat-pizzeria in de vrije natuur: dat was het concept waarmee het jonge ondernemerskoppel Fleur Brebels en Michiel Aerts vorig jaar in Bree succes oogstten. Buitengewoon, zoals het bijzondere pop-up restaurant heet, breidt dit jaar uit naar het prachtige kader van Kasteel Ter Dolen in Houthalen-Helchteren.

Een hele avond lang genieten van ambachtelijke pizza’s uit een houtgestookte oven, maar ook van antipasti, al dente pasta’s van chef Giampaolo Bernardi en een verrukkelijke dessertenplank van patissier Tibo. Dat is het volledige menu dat met dagverse producten van Hoevewinkel Pannenbakkershof in Bree én Helchteren wordt aangeboden door Buitengewoon.

“Na het succes van vorig jaar in Bree, breiden we deze zomer uit naar een tweede locatie in Ter Dolen”, zegt Michiel Aerts, die samen met Fleur Brebels het pop-up restaurant runt. “Een uitgebreid diner, onder een stertent, aan een charmant gedekte tafel… dat is waar we heel veel positieve reacties op krijgen. “Noem het gerust ‘La vita è bella’ in Limburg.”

Buitengewoon is beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen vanaf 2 juli in Bree en 30 juli in Helchteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.