Bullswap_Press

Bullswap krijgt duw door deal met KBC

De jonge Limburgse start-up Bullswap, intussen al uitgegroeid tot het grootste verhuurplatform voor bouwmachines in België, breidt de dienstverlening uit. Niemand minder dan grootbank KBC is bij Jannes Valkeneers, Michiel Vandeweyer en Laurens Opitek komen aankloppen om een leasing-formule voor de bouwmachines uit te werken. Vandaag zijn we zo ver...

"Het is een snelle en comfortabele oplossing voor financiële leasings van nieuwe en jonge tweedehandsmachines", vertelt Jannes Valkeneers. "Dankzij de integratie van de KBC-oplossing wordt het mogelijk gemaakt om via Bullswap, naast verhuur voor korte termijn, even soepel en gebruiksvriendelijk -en volledig digitaal- een leasingcontract af te sluiten bij KBC Lease.

Deze service wordt aangeboden aan zowel KBC-klanten als niet-klanten. Ze kunnen een beroep doen op de meer dan 100 professionele verhuurbedrijven die Bullswap momenteel in portefeuille heeft.

Jannes Valkeneers, co-founder van Bullswap, geeft zijn mening: ”We realiseren voor onze klanten nu al een tijdsbesparing van 81%. Maar we gaan samen met KBC nog een stap verder. Zo willen we de 'game-changer' worden op het vlak van het afsluiten van een ‘1 click leasing formule’ voor bouwmachines. Noem het gerust Bullswap 2.0!.”