Nieuws Limburg Burocad kan nu ook drukken op terrastegels

Burocad kan nu ook drukken op terrastegels

Burocad kan nu ook drukken op terrastegels

betonprintDe digitale drukkerij Burocad uit Peer pakt uit met een innovatief product. Weldra wordt een toepassing voorgesteld om terrastegels te bedrukken. Op die manier wordt het mogelijk om het terras bijvoorbeeld met een grasgroen kleurtje aan te leggen. Wie dat wil kan ook zijn eigen beeltenis of het logo van zijn favoriete voetbalclub op zijn terras laten drukken.

Het procédé is het gevolg van een innovatietraject Humanovation dat Burocad heeft gevolgd om via creatieve denkoefeningen te komen tot vernieuwende producten. “En er zitten nog een aantal interessante projecten in de pijplijn,” aldus Mieke Neven van Burocad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

As, Dilsen-Stokkem
As

Maaslandia breidt zoekgebied uit

Na Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken rekruteert ondernemersclub Maaslandia nu ook bedrijven uit As, Kinrooi en Maaseik. Zo treden Ludo Geurden… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.