Business2Beach: het inspirerende netwerkevent van EuroSys

Op 9 juni vond de vierde editie van Business2Beach plaats, het netwerkevent van EuroSys. Na twee jaar uitstellen kon het ICT-bedrijf eindelijk haar klanten bedanken, potentiële klanten ontmoeten en medewerkers belonen.

EuroSys is een vooruitstrevend IT-bedrijf met een groot hart voor mens en maatschappij. “We helpen onze klanten – bedrijven, scholen en overheden – om gelukkige en veilige werkplekken te creëren voor hun medewerkers. We willen een warme band en duurzame relatie opbouwen met onze klanten en daarom willen we soms iets terugdoen. Daarom organiseren we lunchmeetings, webinars en events als Business2Beach”, zegt Mark Aerts, CEO van EuroSys.

Welgemeend dankjewel

Business2Beach is het ideale moment om relaties te onderhouden. “Het netwerkevent is onze manier van dankjewel zeggen aan onze klanten. Ook potentiële klanten kunnen het bedrijf leren kennen. Ze ontdekken de waarden van EuroSys doordat onze klanten ervaringen delen. Het event is ook de ideale plek voor onze medewerkers en partners om elkaar op een andere manier te leren kennen.”

“We zijn altijd op zoek naar een evenwicht tussen business en fun. We zochten naar een locatie met een ongedwongen sfeer maar ook voldoende ruimte om informatieve sessies te kunnen aanbieden. Zo kwamen we terecht bij beachclub Degreez.” De keuze voor een fysiek event was bewust. “Tijdens de coronacrisis hebben we overwogen om een hybride versie van het event te organiseren met de mogelijkheid om op afstand te volgen. Maar met meer dan 200 aanwezigen zou dit nooit van dezelfde kwaliteit zijn.”

Op de agenda

“We starten altijd met een kick-off, waar ik op een dynamische manier een samenvatting geef over de voorbije periode en vooruitblik op de toekomst. Dit jaar speelden we dat onze presentatie gehackt werd, inclusief de vraag tot losgeld, om mensen ervan bewust te maken hoe je je kan wapenen tegen cybercrime. Daarna maakten we de overgang met een infosessie van Tim Verheyden over Fake News.”

“De aanwezigen hadden de keuze om verschillende sessies te volgen gegeven door onze partners. Na deze sessies in kleine groepen, vond er een comedy show plaats van de Kempische Jeroen Verdick. Om 18 uur was het tijd voor een barbecue, pizza en cocktails. Alles verliep op een ongedwongen manier.” Meer info via Home | Business 2 Beach | EuroSys Business.

Customer awards

Traditioneel eindigde Business2Beach met de Customer Awards. “Jaarlijks nemen vijf bedrijven een mooie award in ontvangst. Voor de categorieën van de awards kijken we naar onze  eigen focuspunten en belonen we op deze manier klanten die in dezelfde lijn liggen. Dit jaar hebben we Encon, Tectum Group, Jaga, Vlinvesta en Syntra PXL in de kijker gezet.”

EuroSys begeleidt bedrijven in hun digitale transformatie via een breed aanbod van innovatieve oplossingen.