Nieuws Limburg Butler komt op afroep uw data analyseren

Butler komt op afroep uw data analyseren

Butler komt op afroep uw data analyseren

Het in Hasselt neergestreken advieskantoor TriFinance heeft een nieuwe dienst ontwikkeld die naar eigen zeggen uniek is in België. Bedrijven kunnen op afroep een controller inschakelen om hun data te interpreteren. Aanvullend wordt de analyse gekoppeld aan een dashboard in de cloud, waarmee parameters rond hr, finance of sales in de gaten worden gehouden.

Controlling on Demand, zo heet de dienst die TriFinance heeft uitgedokterd. “Heel wat bedrijven beseffen hoe belangrijk het is om uit de grote stromen data en informatie, echte inzichten te distilleren”, zegt Wim Vlaminck. “Daarvoor hebben ze niet altijd een controller ter beschikking. Die leemte willen we nu invullen met onze nieuwe dienst, die uit 2 onderdelen bestaat. Vooreerst sturen wij op afroep een ervaren controller, die de vertaalslag van data naar inzicht, en vervolgens naar een beslissing, helpt te maken. Het is een soort butler die klaar staat als je hem nodig hebt. Zo vaak en zo lang als je wil.”

Het tweede onderdeel is een presentatietool. “De inzichten moeten ook snel en goed kunnen voorgesteld worden”, vindt Wim Vlaminck. “We gebruiken daarvoor MyInSights, een Business Intelligence-presentatietool in de cloud, die bedrijven een snelle en makkelijke toegang geeft tot een hele lijst dashboards over hun finance, sales en HR. De dashboards zijn vooraf gedefinieerd, zodat de inzichten er direct uitrollen en door de controller kunnen verduidelijkt worden. Zulke dashboards zijn voor iedereen haalbaar, ongeacht het budget.” Het bedrijf is er vast van overtuigd dat deze nieuwe dienst hoge ogen zal gooien op de markt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.