Byloos en Jorissen bouwen verder aan horeca-imperium

Serge Byloos en Pieter Jorissen, eigenaars van De Tafelaer en de Koestal, hebben zopas hun derde horecazaak in Hasselt geopend. Samen met Stijn Tureluren, de voormalige gérant van de Koestal, hebben ze Entourage boven de doopvont gehouden.

entourageDe zaak, in het voormalige refugehuis, is opgedeeld in 2 stukken, die samen een concept vormen: "We hebben enerzijds een aperitiefbar die elke weekdag en zaterdag geopend is vanaf 17 uur," zegt Serge Byloos. "We spelen er sfeervolle achtergrondmuziek en serveren als specialiteiten een ruime keuze aan wijnen (55 soorten) en gins (20 soorten)."

Op vrijdag- en zaterdagavond mag de volumeknop iets harder, en dit in het gedeelte van de 'cityclub'. "Hier zetten we in op een hoge belevingsfactor, met een programmatie van bekende en minder bekende dj's," legt Pieter Jorissen uit.“In steden zoals New York en Brussel heb je veel clubs in de binnenstad die kleinschalig zijn en er juist daarom heel veel sfeer is."

"Het is de combinatie van beide delen die de zaak uniek maakt," aldus Stijn Tureluren. "Als dertigers hebben we gemerkt dat er in Hasselt nood was aan zo'n concept."

Het clubgedeelte zal tijdens de weekdagen ook verhuurd worden aan bedrijven en privépersonen.