De Wissel wisselt van zaakvoerders
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
Serge Byloos en Pieter Jorissen, eigenaars van De Tafelaer en de Koestal, hebben zopas hun derde horecazaak in Hasselt geopend. Samen met Stijn Tureluren, de voormalige gérant van de Koestal, hebben ze Entourage boven de doopvont gehouden.
De zaak, in het voormalige refugehuis, is opgedeeld in 2 stukken, die samen een concept vormen: “We hebben enerzijds een aperitiefbar die elke weekdag en zaterdag geopend is vanaf 17 uur,” zegt Serge Byloos. “We spelen er sfeervolle achtergrondmuziek en serveren als specialiteiten een ruime keuze aan wijnen (55 soorten) en gins (20 soorten).”
Op vrijdag- en zaterdagavond mag de volumeknop iets harder, en dit in het gedeelte van de ‘cityclub’. “Hier zetten we in op een hoge belevingsfactor, met een programmatie van bekende en minder bekende dj’s,” legt Pieter Jorissen uit.“In steden zoals New York en Brussel heb je veel clubs in de binnenstad die kleinschalig zijn en er juist daarom heel veel sfeer is.”
“Het is de combinatie van beide delen die de zaak uniek maakt,” aldus Stijn Tureluren. “Als dertigers hebben we gemerkt dat er in Hasselt nood was aan zo’n concept.”
Het clubgedeelte zal tijdens de weekdagen ook verhuurd worden aan bedrijven en privépersonen.
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
De gekende tv-kok Laurens Snykers van Leeuw in Hasselt neemt drastische maatregelen: klanten die minder dan 24 uur op voorhand… Lees meer
De Nederlandse horecagroep Van der Valk gaat aan de afrit van de E313 in Ham het grootste hotel van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen