Café Beauté zakt af naar Zuidzicht

Caroline Rigo heeft haar Café Beauté verhuisd naar een nieuwe toplocatie in Hasselt. Het schoonheids- en kapsalon, waar je ook een taartpunt en glaasje cava kunt bestellen, is voortaan terug te vinden onder residentie Zuidzicht aan de Blauwe Boulevard.

Het is al zes jaar geleden dat Caroline Rigo haar eerste Café Beauté opende in de Hasseltse Maastrichterstraat. Het verzorgingsatelier, annex horecazaak, wist al snel een publiek te bereiken waarvoor het 'iets meer' mag zijn... “We waren al een tijdje uit onze voegen aan het barsten en hadden dringend nood aan meer plaats voor onszelf en onze klanten", vertelt de zaakvoerder. "Vandaar de keuze voor een volgende fase in onze ontwikkeling. De stap die we nu zetten is meer dan alleen maar het verhuizen. Op Zuidzicht kunnen we eindelijk de complete totaalbeleving aanbieden, waarbij we de activiteiten van een traditioneel schoonheidssalon combineren met nog een massa extra’s als huidverbetering, browbar, make-up op maat of een nagelbehandeling. We bieden ook onze eigen make-up producten aan (Cent Pur Cent en i.am.klean), en hebben het horecagedeelte uitgebreid. Met succes. Ik heb bijvoorbeeld al gehoord dat onze gepersonaliseerde koffie’s erg in de smaak vallen en dat ze momenteel zelfs 'talk of the town' zijn.”

Rigo wil het concept verder uitrollen naar andere steden. "Naast de vorig jaar geopende vestiging in Knokke, zoeken we bijkomende plekken waar we het Café Beauté belevingsconcept met hetzelfde enthousiasme kunnen lanceren.”

Over alle ondernemingen heen stelt Caroline Rigo vandaag al 35 mensen tewerk. Ze is trouwens één van de finalisten voor de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer van het Jaar.