Schermafbeelding 2024-04-23 om 22.55.42

Camping te koop, inclusief zwembad en 2 woningen

Kempenheuvel, een camping met 220 plaatsen in Bree, staat in de etalage. De eigenaars hebben geen opvolging en denken stilaan aan hun pensioen. De vraagprijs is 2,3 miljoen, inclusief een groot openluchtzwembad, 2 woningen, een speeltuin en een brasserie.

Harmen Schotkamp, Wilma Ruitenberg en Benny Oude Hengel, zo heten de 3 huidige eigenaars van camping Kempenheuvel. De Nederlanders verkochten in 2005 hun hele hebben en houden om in Bree als ondernemers aan de slag te gaan. "We hebben deze camping altijd met veel plezier en toewijding gerund, maar aan alle mooie liedjes komt een eind", vertelt het trio. "We vinden het tijd om de fakkel door te geven."

En dus wordt hun camping te koop aangeboden. "De nieuwe eigenaars mogen zich verheugen op een goed draaiende zaak. In de zomermaanden zijn we volledig volzet en is er zelfs een wachtlijst. Andere troeven zijn het verwarmde openluchtzwembad, twee visvijvers, een speeltuin en een brasserie. Het centrum van Bree is vlakbij en je hebt hier veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen."

Het geheel staat te koop voor 2,3 miljoen euro. "Dat is inclusief 2 woonhuizen", specifiëren de huidige eigenaars. "Er is al interesse, maar die is nog niet concreet. "We willen vooral dat onze opvolgers even goed voor de gasten zullen zorgen", klinkt het tot slot.