Nieuws Limburg Carglass heeft meest sportieve werknemers

Carglass heeft meest sportieve werknemers

Carglass heeft meest sportieve werknemers

De 15de editie van de Chambers Trophy, een organisatie van Voka Limburg, werd gewonnen door het een team werknemers van Carglass (foto). Zilver en brons waren weggelegd voor deelnemers van Schevenels Project Interieurs en BKM.

“Teambuilding is meer dan ooit belangrijk voor onze Limburgse bedrijven,” stelt gedelegeerd bestuurder Johann Leten. “Ondernemen is niet alleen topsport, maar ook en vooral teamsport. De vertegenwoordigers van de bedrijven die hier aan deelnemen, leren mekaar op een informele manier beter kennen. Dat komt de groepsspirit alleen maar ten goede.”

Naast de 3 bedrijven op het hoofdpodium, waren er ook nog tal van nevenprijzen, waaronder die van het beste gemengde team voor ‘Guns’N Papers’, de naam van een afvaardiging van Concentra – Belang van Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.