Carglass langer in de nek van KRC Genk

Autoruitenspecialist Carglass heeft zopas de partnerovereenkomst verlengd met voetbalclub KRC Genk. Die overeenkomst loopt al sinds 2002 en wordt voortgezet tot minstens 2019.

carglass de bruyne krc genk“Tot en met het seizoen 2018-2019 zal Carglass op de rug van de spelersshirts prijken," zegt Stephan Poelmans, commercieel directeur van KRC Genk. "We zullen in de samenwerking bovendien nog sterker inzetten op de mogelijke verbindingen tussen onze partner en onze community rond de club. Een voorbeeld daarvan is de VIP-behandeling die we verloten onder onze abonnees als ze bij Carglass een autoruit laten vervangen.

“De visie van KRC Genk en Carglass sluiten erg op elkaar aan, en dat maakt dat wij ons hier thuis voelen,” zegt Jean-Paul Teyssen, CEO van Carglass. “Vooral de mogelijkheden om niet alleen op, maar ook buiten het speelveld elkaar te versterken, spreekt ons aan. Uiteraard op commercieel vlak, maar vooral op maatschappelijk vlak. Want net daar kunnen we samen een meerwaarde leveren. Ik denk bijvoorbeeld aan het Frza!-programma."