Nieuws Limburg Carolus onderhandelt met China, VS, Zuid-Afrika, Chili, etc.

Carolus onderhandelt met China, VS, Zuid-Afrika, Chili, etc.

Carolus onderhandelt met China, VS, Zuid-Afrika, Chili, etc.

Carolus Trees uit Nieuwerkerken, de grootste producent van fruitbomen in België, heeft erg ambitieuze plannen om verre exportlanden te bereiken. Tijdens de uitreiking van de Export Awards, waar Carolus Trees tot winnaar werd uitgeroepen in de categorie Europa, lichtte zaakvoerder Stijn Germeys een tipje van de sluier op over de verdere expansie. “Er lopen onderhandelingen met klanten in China”, aldus Germeys. “We hebben bovendien bomen geplant op proefvelden in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Chili en Argentinië.”

Stijn Germeys en zijn exportmanager bij Carolus Trees (Foto : Studio EVF)

Stijn Germeys en zijn exportmanager bij Carolus Trees (Foto : Studio EVF)

Het bedrijf, dat in 20 jaar tijd de productie van het aantal appel- en perenbomen wist op te drijven van 200.000 naar 2,2 miljoen per jaar, heeft inmiddels ook elders al een solide reputatie. “Ik sta er altijd verwonderd van hoe goed men onze onderneming kent”, aldus nog Stijn Germeys. “In de fruitsector van landen als pakweg Oezbekistan, is Carolus Trees een begrip… Een verdienste van het ijzersterke team dat hier dagelijks mee bezig is. Het is dan ook een pluim op hun hoed dat Carolus Trees de Export Award heeft gewonnen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.