Nieuws Limburg Carrefour Diepenbeek schakelt Loonse topsommelier in

Carrefour Diepenbeek schakelt Loonse topsommelier in

Carrefour Diepenbeek schakelt Loonse topsommelier in

Mooi verhaal van een ‘interlimburgse samenwerking’ in Diepenbeek: René Willems, zelfstandig zaakvoerder van Carrefour Market, heeft topsommelier Kris Lismont ingeschakeld om 6 wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te selecteren. “Het zijn allemaal wijnen die tussen 4 en 7 euro per fles kosten,” legt René Willems uit. “Dit is voor ons als supermarkt een ongewoon initiatief, zeker omdat Kris Lismont vorig jaar nog werd verkozen tot Beste Sommelier van België. Het zou jammer zijn als we de expertise van zo’n kenner uit de streek niet maximaal zouden aanwenden. Hij komt hier trouwens ook degustaties organiseren.”
Kris Lismont is inderdaad van de streek, want naast sommelier, is hij ook zaakvoerder van restaurant Ambrozijn in Borgloon. Misschien dat Carrefour Diepenbeek als wederdienst wat droge voeding via kassa 4 naar Borgloon zal sturen?

Sommelier Kris Lismont van Ambrozijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.