Nieuws Limburg Carrièrewending voor Eric Beckers

Carrièrewending voor Eric Beckers

Carrièrewending voor Eric Beckers

Na een carrière van 35 jaar als Ford-dealer heeft Eric Beckers (51) een nieuwe uitdaging te pakken: wagens uitdeuken zonder te spuiten… Hailsolutions is het nieuwe bedrijf waar de ondernemer zijn schouders onder zet.

In september 2017 sloot Eric Beckers de 35-jarige samenwerking met zijn broers Jean-Pierre en Jean-Marie in schoonheid af. Zo werd er ruimte gecreëerd voor de volgende generatie. “Ik dacht eigenlijk een nieuwe uitdaging te zoeken buiten de autosector, en volg zelfs een 2-jarige opleiding tot sportmanager bij Syntra”, vertelt hij. “Maar het draaide anders uit. Ronny Geraerts zocht mij aan om vennoot te worden van Hailsolutions, een zaak waar ik heel veel groeipotentieel in zie.”

Hailsolutions is specialist in het ecologisch repareren van deuken in voertuigen, ontstaan door parkeer en hagelschade. “De wagens worden hersteld zonder dat er verf of andere milieubelastende producten aan te pas komen”, legt Beckers uit. “Hailsolutions werkte de afgelopen jaren hoofdzakelijk in landen als Duitsland, Spanje en Italië. Ze deden er ook veel ervaring op in de herstelling van grotere schades zonder carrosseriewerk. Met die internationale ervaring wil ik de komende tijd ons Belgische klantenbestand uitbreiden.”

Het bedrijf heeft zijn intrek genomen in een nieuw pand aan de Bremakker in Bilzen. “Onze teams zijn nochtans 90% van hun tijd op de baan, aangezien de herstellingen gebeuren bij de klanten zelf, zoals carrosseriebedrijven, autodealers en autoverhuurbedrijven in heel Europa. We hebben overal al een goede reputatie opgebouwd. Zo mochten we zopas een Porsche 911 GT2 met een waarde van 300.000 euro onder handen nemen. Hij had 2 deuken in het dak en de dealer kon dat niet herstellen. Wij hebben het opgelost aan een tiende van de voorziene herstelprijs, en dat zonder te herspuiten, zodat er geen minwaarde optreedt. Van zo’n oplossing wordt iedereen dus gelukkig…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.