Nieuws Limburg Cateringhulp met mooie prijs aan de haal

Cateringhulp met mooie prijs aan de haal

Cateringhulp met mooie prijs aan de haal

De jobstudent van het jaar, geflankeerd door Nele Schoofs van Unizo (links), haar baas van HCS, en Olivier Dubois van Sofim (rechts).

Romina Wijnants, jobstudente bij HCS Catering in Bree, is door Unizo en Sofim uitgeroepen tot Limburgse Jobstudent van het Jaar. Ze ontving als prijs een smartphone en een bon voor een relaxweekendje. Romina studeert Toegepaste Psychologie aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen en klust bij in de bediening en als keukenhulp bij HCS. Zaakvoerder Luc Heylen diende de kandidatuur van Romina in: “Ze werkt hier eigenlijk als een volwaardige kracht. Ze is nu drie jaar bij ons, maar is nog steeds even enthousiast als in het begin. Ze helpt de klanten met plezier verder en stelt zich heel flexibel op. Voor ons is ze veel meer dan een jobstudente…”

De verkiezing in Limburg betekent voor de hulp van HCS dat zij ook meedingt naar de nationale titel. Op 31 augustus zal uit de laureaten van de 5 Vlaamse provincies immers de eindwinnaar gekozen worden. Die ontvangt een cheque van 1250 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.