Nieuws Limburg Cegeka gooit reddingsboei naar 30 medewerkers Getronics

Cegeka gooit reddingsboei naar 30 medewerkers Getronics

Cegeka gooit reddingsboei naar 30 medewerkers Getronics

Het Hasseltse (en Europese) IT-bedrijf Cegeka neemt een gedeelte van de klanten en medewerkers van Getronics België over. Knaepen, Bijnens & Partners hadden een bod uitgebracht op een aanvullende portefeuille van het noodlijdende IT-bedrijf.

“Het gaat om een tiental contracten waarbij de IT-activiteiten nauw aansluiten bij ons portfolio”, zegt Stijn Bijnens, CEO van Cegeka. “Concreet gaat het over het beheer van IT-infrastructuur en digitale werkplekken. Dankzij de overname wordt de bedrijfscontinuïteit voor de betrokken klanten gegarandeerd.”

Met deze operatie is het behoud van een 30-tal jobs gemoeid. Getronics België in Machelen verkeert al een tijdje in zwaar weer. Afgelopen zomer kregen 126 medewerkers (zowat een derde van het totaal) het verzoek om loon in te leveren. Zoniet zou de aandeelhouder de Belgische tak failliet laten gaan. Hoeveel Cegeka voor de overname heeft betaald, wilde de Hasseltse bedrijfsleiding niet kwijt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.