Nieuws Limburg Cegeka knutselt starterskit over blockchain

Cegeka knutselt starterskit over blockchain

Cegeka knutselt starterskit over blockchain

Hoewel Stijn Bijnens nog niet officieel aan de slag is bij Cegeka, zet zijn toekomstige werkgever nu al in op één van zijn stokpaardjes: blockchain. Cegeka heeft meer bepaald een starterskit gemaakt waarmee bedrijven de technologie eenvoudig kunnen leren kennen en de mogelijkheden kunnen aftasten om er zelf mee aan de slag te gaan.

Cegeka gelooft sterk in de mogelijkheden van blockchain en ondervindt dat de interesse ervoor in de markt groot is. De drempel om erin te investeren is echter vaak nog te hoog. Het internationale ICT-huis lanceert daarom een starterskit, die bestaat uit een concreet stappenplan waarmee bedrijven op een eenvoudige, laagdrempelige manier kunnen ontdekken hoe blockchain eventueel kan bijdragen aan hun organisatie. “IT-managers en softwareontwikkelaars kunnen er meteen mee aan de slag, maar ook mensen met een minimale programmeerkennis kunnen experimenteren”, zegt Sander van Loosbroek van Cegeka.

“Als het bedrijf daarna nog enthousiast is, kunnen we samen in een maand tijd het project uitwerken tot een pilot, en moet dit binnen het jaar leiden tot een afgewerkt product”, aldus nog Sander van Loosbroek. De kit is gratis te downloaden via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.