Nieuws Limburg CEO Carglass = Business Excellence Manager

CEO Carglass = Business Excellence Manager

CEO Carglass = Business Excellence Manager

Jean-Paul Teyssen, grote baas van Carglass met hoofdzetel in Hasselt, is door het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg (VCK) verkozen tot Business Excellence Manager van het jaar. Met deze prijs, uitgereikt door minister-president Kris Peeters, wordt een persoon of organisatie bekroond die topprestaties heeft geleverd op het vlak van kwaliteit en organisatieverbetering.

“Het grootste competitieve voordeel van een bedrijf ligt in het aantal ‘delighted’ klanten en medewerkers. Dat zijn klanten en medewerkers van wie we de verwachtingen hebben overtroffen en die zo meer dan tevreden zijn over Carglass,” zegt Jean-Paul Teyssen. Het is dan ook zijn ‘delighted’ programma voor Carglass dat bij de jury in de smaak viel. Het bedrijf haalt een tevredenheidsscore bij zijn klanten van 99%.

“Ik ben zeer vereerd met deze uitzonderlijke titel, maar het is vooral een bekroning van het werk van al onze medewerkers. Ik ben hen dan ook zeer dankbaar voor hun vertrouwen, en dat zij elke dag tot het uiterste gaan om onze klanten een onvergetelijke autoruitenservice te bieden,” aldus nog Jean-Paul Teyssen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.