CEO-Limburg trekt nieuwe directeur aan

C.E.O.-Limburg, de vereniging van eigenaars-ondernemers, verwelkomt Gert Cielen als algemeen directeur. Hij wordt de stuwende kracht van de club en staat in voor het dagdagelijks bestuur. Zo wil C.E.O.-Limburg, dat op heden 250 leden telt, de club verder uitbouwen en professionaliseren. Na een overgangsperiode neemt Gert Cielen op termijn ook de functie van gedelegeerd bestuurder over van Bart De Witte (De Witte & Co).

Gert CielenGert Cielen (34) is een gepassioneerde eigenaar-ondernemer bij Tip Top Belting en Gekrima en bestuurslid van Het Vlaamse Kruis in Mechelen. De nieuwe functie komt erbij. “Deze club staat open voor vernieuwing, verandering en focust op kennisdeling via de OndernemersUniversiteit," aldus de nieuwe directeur. "Ik geloof sterk in levenslang leren en vind dit een unieke manier om aan netwerking te doen.”

De eerstkomende maanden houdt Cielen een informatieronde. “Ik wil zoveel mogelijk mensen zien binnen C.E.O.-Limburg. Voor het einde van het jaar stel ik dan een strategisch plan op voor drie jaar. Mijn ambitie? Dat elke Limburgse eigenaar-ondernemer het een eer en plezier vindt om deel uit te maken van de club. Want zij zijn de werking van de club. En daar draait het om.”