Nieuws Limburg Ceyssens en Mallants starten samen ramenbedrijf

Ceyssens en Mallants starten samen ramenbedrijf

Ceyssens en Mallants starten samen ramenbedrijf

Zoals Douwe Egberts en Philips elkaar hebben gevonden voor de oprichting van Senseo, is er een nieuw Limburgs bedrijf opgericht onder de vleugels van 2 gevestigde waarden. Dirk Ceyssens van Ceyssens Glas (Heusden-Zolder) en Katrien Mallants van Bouwmaterialen Mallants (Lummen en Leopoldsburg) zijn samen een zaak in ramen en deuren gestart.

Het nieuwe bedrijf heet Ramen & Deuren Boetiek. De ambities zijn niet van de poes. Zo werden er meteen 3 vestigingen geopend. Naast Heusden-Zolder, is er een toonzaal in Hasselt en in Bilzen. Behalve ramen en deuren levert de boetiek ook veranda’s, poorten, dakramen, schuifwanden, enzovoort. “We hebben veel zin in deze onderneming, die in het verlengde ligt van onze bestaande activiteiten”, zeggen beide zaakvoerders. “We zijn blij hiermee bij te dragen aan de positieve flow waarin de Limburgse economie is terechtgekomen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.