Nieuws Limburg Ceyssens haalt superorder binnen in Kenia

Ceyssens haalt superorder binnen in Kenia

Ceyssens haalt superorder binnen in Kenia

Group Ceyssens uit Heusden-Zolder ‘goes Africa’. Het glasbedrijf van Dirk Ceyssens heeft na enkele supervilla’s in India, Turkije en voor wereldsterren als Mick Jagger en Mr. Bean, nu ook een knap order uit Kenia binnengehaald. “Het project is gelegen in de buurt van de hoofdstad Naïrobi en heeft een prachtig uitzicht op het wereldberoemd safaripark Tsavo East”, legt de CEO uit. De residentiële woning is een ontwerp van het gerenommeerd Zuid Afrikaans architectenbureau Saota.

villa kenia ceyssens“De keuze voor ons komt er naar aanleiding van een zoektocht naar een algemeen aannemer, die het totaalpakket van innovatieve producten moest aanbieden, vanaf de ontwikkeling, over de productie tot en met de montage. Het zijn die exclusieve producten waar wij veel energie hebben ingestoken, en die van ons nu een wereldspeler maken,” aldus Dirk Ceyssens. “Zo worden er in Naïrobi zeer grote glaspartijen structureel geplaatst in combinatie met onze Minimal Windows, waarbij de profielen haast onzichtbaar zijn. Er zit een groot glazen openschuivend dak in en de klant wil zelfs een douche in verwarmd glas…” Het bedrag dat met dit order is gemoeid, werd niet bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.