Nieuws Limburg Ceyssens investeert en haalt groot order binnen

Ceyssens investeert en haalt groot order binnen

Ceyssens investeert en haalt groot order binnen

Glasproducent Ceyssens uit Heusden-Zolder blijft groeien. Het bedrijf van Dirk Ceyssens, dat inmiddels zo’n 150 medewerkers telt, heeft zopas nog 300.000 euro geïnvesteerd in een machine om de glasranden machinaal te slijpen. Een procédé dat uniek is in de Benelux en vooral de werkomstandigheden van de plaatsen aanzienlijk vergemakkelijkt.

rendering retailpark BeringenDaarnaast heeft Ceyssens een mooi order binnengehaald. Van projectontwikkelaars DMI en Van Roey viel een bestelbon in de bus voor het glas van het nieuwe winkelcomplex be-Mine in Beringen. Het gaat om zogenaamde ‘jumbo-ruiten’, die geplaatst worden in een zelf ontwikkeld, thermisch onderbroken profiel. Ceyssens is daarmee niet aan zijn proefstuk toe, aangezien de vitrinebouw en structureel verlijmde gevelbeglazing intussen tot een echte specialiteit is uitgegroeid.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.