team cheQ

CheQ is kersvers uitzendbedrijf voor technische toppers

Limburg is een nieuwe uitzendgroep rijker. CheQ, een spin-off van het technische onderhoudsbedrijf Yontec, gaat zich exclusief richten op uitzendwerk, werving en selectie van technische profielen. Oprichters Davy Jonckers, Peter Manet en Janna Voeten willen over 3 jaar al 5 kantoren geop

end hebben.

CheQ heeft de ambitie om elk technisch talent – dus met enig verstand van techniek - bij de gepaste werkgever te brengen. “Met deze exclusieve focus op technische beroepen nemen we een unieke positie in op de arbeidsmarkt”, aldus Davy Jonckers, die in de spin-off van Yontec, zijn vennoot Peter Manet en Janna Voeten (ex-Yontec) mee in de boot trekt.

Het bedrijf is opgestart door de vaststelling dat het matchen van een specifiek technisch talent aan de juiste job, veel expertise vergt. “Met CheQ gaan we nog een stap verder en hebben we de intentie om een langetermijnrelatie op te bouwen met onze kandidaten en de werkgevers", stelt Peter Manet. "Zo willen we de kandidaten doorheen hun hele carrière volgen en begeleiden naar de optie van tewerkstelling die op dat moment de beste is."

Mede-oprichter Janna Voeten besluit: “Nog voor we van start gaan melden zich al kandidaten, bedrijven én potentiële collega's. We hebben dus zeker voldoende aantrekkingskracht. Het is nu kwestie van onze vijver aan talent goed te vullen, zodat we werkgevers kunnen matchen aan sterke kandidaten.”

CheQ gaat van start met een kantoor in Hasselt. Dit jaar volgen er nog 2 andere in Limburg en over 3 jaar moeten er 5 vestigingen operationeel zijn.