Nieuws Limburg Christoffels overgenomen door Vastgoed C

Christoffels overgenomen door Vastgoed C

Christoffels overgenomen door Vastgoed C

Vastgoed C, met vestigingen in Hechtel-Eksel en Zonhoven, telt vanaf heden een derde vestiging in Lanaken. Het kantoor neemt immers Immo Groep Christoffels uit Lanaken over, de tak van het familiebedrijf die onder leiding staat van Vanessa Christoffels.

Groep Christoffels bestaat uit twee poten: die van de verzekeringen, geleid door Joke Christoffels en die van de immobiliën, aangestuurd door zus Vanessa. Het is deze laatste die wordt overgenomen door Vastgoed C. “Na onze kantoren in Hechtel-Eksel en Zonhoven is Lanaken een logische volgende stap”, zegt verantwoordelijke Didier Capelle. “Hiermee vergroten we ons werkgebied en voegen we met Vanessa bijzonder veel enthousiasme en expertise toe aan ons team. Onze teams hebben elkaar de laatste maanden al leren kennen dankzij diverse samenwerkingen en de klik was er direct.”

Vanessa Christoffels voelt zich goed in de nieuwe structuur: “Vastgoed C is een ambitieus en groeiend makelaarskantoor, barstensvol expertise en ervaring. Ze staan garant voor de persoonlijke aanpak die we bij Groep Christoffels zo belangrijk vinden.”

Deze zomer nog zal de huisstijl van Christoffels worden veranderd in die van Vastgoed C. Vanessa Christoffels en haar team blijven evenwel op post, met dezelfde toewijding als voorheen, zo klinkt het nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.