one two go netwerker 2022

Cindy Gerets is Grenzeloze Netwerker van het Jaar

Cindy Gerets van Merode Interieur uit Lanaken is door het netwerk One Two Go verkozen tot Grenzeloze Netwerker van het Jaar. Samen een ondernemer uit Nederlands Limburg (Yves Mullenders van de Poshoorn uit Maastricht) wordt Cindy gekroond voor haar inspanningen om zakelijke contacten te leggen aan de andere kant van de grens.

"Het is voor het eerst, maar niet voor het laatst dat we deze verkiezing houden", zegt Armand Vliegen van One Two Go, een netwerk dat ondernemers van beide Limburgen op regelmatige basis samenbrengt om grensoverschrijdend te netwerken. "Er zijn heel wat grenzeloze netwerkers, zowel in de letterlijke als figuurlijke zin. Ondernemers die in de eigen regio druk bezig zijn met netwerken, maar ook over de grens in het andere Limburg kijken. En dat willen we belonen en aanmoedigen met deze onderscheiding toe te kennen aan iemand die het goede voorbeeld geeft."

Als eerste grenzeloze netwerkers werd gekozen voor Cindy Gerets van Merode Interieur (Lanaken) en Yves Mullenders van de Poshoorn (Maastricht). De Belgisch Limburgse is al jaren een fervente fan van de stad Maastricht en heeft mede hierdoor, veel Nederlandse klanten en relaties. Ook in de eigen regio neemt ze vaak en actief deel aan netwerkinitiatieven, o.a. bij Voka Limburg. Bovendien organiseert ze zelf regelmatig initiatieven om ondernemers en andere zakenmensen samen te brengen.

Ook bij One Two Go zijn beide laureaten gekende gezichten. Ze maken zich op voor een hele reeks activiteiten die in de post-coronaperiode opnieuw ongeremd ingang kunnen vinden. Tegen de zomer wil de club 100 partners actief hebben die de mogelijkheden voor zakelijke contacten aan weerszijden van de grens willen aftasten.