Nieuws Limburg CKS koopt jonge sectorgenoot met strategische ligging

CKS koopt jonge sectorgenoot met strategische ligging

CKS koopt jonge sectorgenoot met strategische ligging

Elektrotechnisch bedrijf CKS uit Dilsen-Stokkem neemt E2MS in Schoten over. Het Antwerpse bedrijf is gespecialiseerd in middenspanning en vormt een mooie aanvulling op het aanbod van CKS.

E2MS is actief sinds 2014 en bouwde op korte tijd een stevige reputatie op. Dat is CKS niet ontgaan. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan, zodat een totaalservice kan aangeboden worden: van algemene elektrische installaties, automatisering en procestechniek tot bordenbouw, middenspanning en groene energiekoppelingen.

“We waren al een tijdje op zoek naar een extra vestiging”, zegt Lode Colson, eigenaar van CKS (links op de foto). “De strategische ligging én de bedrijfsfilosofie van E2MS deden ons niet langer twijfelen om de stap naar deze uitbreiding te zetten. We brengen onze kennis samen, delen onze expertise en willen onze klanten helpen, inspireren en adviseren. Een waardevolle kruisbestuiving.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk, Tongeren
Kortrijk

Tongerse wordt baas van Barco

De Tongerse An Steegen wordt vanaf 1 oktober co-CEO bij de Kortrijkse beeldvormingsgroep Barco. Zij zal dan samen met Charles… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.