Nieuws Limburg Claesen opgeknapt: knap kantoor voor nieuwe generatie

Claesen opgeknapt: knap kantoor voor nieuwe generatie

Claesen opgeknapt: knap kantoor voor nieuwe generatie

Groep Claesen uit Genk, dat beroepen verenigt als accountant, fiscalist, familiale bedrijfsadviseur, mediator en coach voor bedrijfsopvolging, heeft fors geïnvesteerd in een totaalrenovatie van hun bedrijfsgebouwen. De vernieuwing symboliseert de overdracht van de macht, nu An Claesen de fakkel van haar vader Eddy overneemt.

Het pand van Groep Claesen in de Kuilenstraat in Genk, herbergt een hecht team dat sinds kort kan zweten en zwoegen in een totaal nieuwe setting. “Ondanks de pandemie kozen we voor een upgrade van het comfort voor onze werknemers en onze klanten”, zegt An Claesen. “Dit deden we met een aanzienlijke investering in een totaalrenovatie. Het gaat van isolatie, zonnepanelen, energiezuinige lampen en elektrische laadpalen voor klanten en medewerkers, over up-to-date technologisch materiaal met ultrasnelle glasvezelverbindingen, de mogelijkheid om helder en scherp een videoconferentie op te zetten, tot de volledige herinrichting van het interieur. De focus ligt nu op het warme, menselijke aspect, maar dat wil niet zeggen dat ons technisch verhaal moet stilstaan.”

Het hoofdingrediënt van de nieuwbouw: licht. “Dat lichtconcept heeft interieurarchitect IN-LIJN mee naar binnen getrokken”, licht Eddy Claesen toe. “Met grote raampartijen, trappen in wit glas en moderne vloeren creëren we ruimtes waarin we familiale zaken in alle rust behandelen.” Een mooi resultaat. “Vinden wij ook”, zegt Eddy eerlijk. “Wie aan een boekhoudkantoor denkt, stelt zich meestal geen hippe, moderne plek voor. Daarin maken wij met deze renovatie het verschil. Met open ruimtes, een mooie bibliotheek, gezellige bar én comfortabele zithoek maken we plaats voor (in)formele gesprekken.”

An krijgt het laatste woord: “We doen heel veel familiezaken en dan is casual vergaderen een leuke extra. Ook hielden we de mogelijke conflictgesprekken in ons achterhoofd bij het ontwerpen van de vergaderzaal die privacy biedt. Je ziet het, onze klanten staan op nummer één”, besluit ze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.