La Pizzaateca kopie

Claudia en Diederik bakken ze goudbruin in Borgloon

Diederik Claes en Claudia Infantino, die in Borgloon al een traiteurszaak en broodjesbar uitbaten, starten nu ook met een pizzeria. La Pizzateca maakt gebruik van authentieke Italiaanse ingrediënten.

Smaakatelier - Paninoteca, zo heet de zaak in Borgloon waar Diederik en Claudia al 15 jaar actief zijn met groenten en fruit, bereide gerechten, authentieke broodjes, pasta's en andere delicatessen. Vooral in de zomermaanden, als de barbecue uit de garage wordt gehaald, is het aanschuiven in de voedingszaak. Om het aanbod nog uit te breiden, komt er onder de naam Pizzateca nu ook nog een pizzeria bij. Heel verwonderlijk is dat niet, want de ouders van Claudia hadden destijds al een populaire pizzabakkerij.

“We maken wel degelijk een verschil met het klassieke aanbod dat je al eens in andere pizzeria's aantreft", aldus het duo. "Wij kiezen resoluut voor recepten met authentieke Italiaanse kazen, tomaten en andere verse producten. Daar zijn we zelf naar op zoek gegaan én hebben we de leveranciers aangesproken die destijds in bij de ouders van Claudia de producten leverden”, weet Diederik Claes. "Zo zijn we meteen zeker dat de originele smaken in onze pizza's zullen overheersen."