Nieuws Limburg CLB richt eigen academie op

CLB richt eigen academie op

CLB richt eigen academie op

CLB Group, de HR-groep uit Alken, krijgt er een zevende pijler bij. De nieuwe divisie CLB Academy biedt werknemers, teams en organisaties opleidingen aan rond diverse thema’s. Kersvers Learning & Development Manager Ine Indesteege (30) trekt de kar. Zij wordt meteen ook het jongste vrouwelijke lid van het managementteam bij CLB Group.

“Binnen de zes andere pijlers van onze groep is een berg kennis aanwezig, bijvoorbeeld rond externe preventie en het sociaal secretariaat”, vertelt Ine Indesteege. “Die stellen we via opleidingen ter beschikking van klanten. Het is een verbreding van de basis die we in het verleden rond opleidingen al hebben gelegd. We denken aan thema’s in alle takken van de HR, sociaal recht & payroll, verzekeringen en welzijn, preventie en bescherming, maar ook bijvoorbeeld GDPR zal niet ontbreken.”

De ambitieuze Ine Indesteege treedt op haar 30ste ook toe tot het managementteam van CLB Group, waar zij samen met Wietske Hoogerwerf, Veerle Vandormael, Ilse Poelmans en Evie Knaepen voor een frisse en vrouwelijke blik zorgt: “Binnen CLB Academy stuur ik onze leer- en ontwikkelingstrajecten voor alle profielen aan, van op de werkvloer tot op directieniveau. Tegelijk zit ik met de andere managers samen over de weg die we met CLB bewandelen en de rol die de Academy hierin speelt. Door de interne samenwerking binnen onze Group te versterken wil ik CLB Group verder helpen groeien.”

De opleidingen zullen aangeboden worden op trainingslocaties in Alken, Herentals, Geel en Turnhout. CLB Academy zal ook modules via e-learning aanbieden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.