Nieuws Limburg CLB zoekt en vindt een bruid in de Kempen

CLB zoekt en vindt een bruid in de Kempen

CLB zoekt en vindt een bruid in de Kempen

De HR-dienstengroep CLB uit Alken heeft een doorgedreven partnership afgesloten met sectorgenoot Descon uit Herentals. De deal levert beide partners een uitbreiding van het werkterrein en een aanvullende expertise op.

CLB, nu 30 jaar geleden opgericht door Eddy Withofs en Rohnny Peters, is intussen goed gekend in de Limburgse bedrijfswereld. Ze behoren tot de marktleiders in loonadministratie, medische controle, welzijn op het werk, enzovoort. De klanten zijn voornamelijk Limburgse KMO’s, maar stilaan overschrijdt CLB ook de provinciegrenzen. En zo komen ze nu al regelmatig in de Kempen terecht, waar ze de firma Descon leerden kennen.

Descon werd ook bijna 30 jaar geleden gesticht door Denise De Bondt en Marc Hammels. Het bedrijf is gespecialiseerd in opleidingen rond arbeidsveiligheid en welzijn. In die zin vormt Descon een mooie aanvulling op de geografische zone van CLB én op hun expertisedomeinen.

Een nauwe samenwerking was dus logisch. En zo geschiedde. CLB versterkt zich hiermee in de regio Kempen-Antwerpen, terwijl Descon er een pak potentiële klanten uit Limburg bij krijgt. In beide regio’s zullen de twee groepen extra expertise aan hun aanbod kunnen toevoegen. Of zoals dat heet: samen sterk!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.