Nieuws Limburg Clean, cleaner, cleanst: ondernemers richten TRU op

Clean, cleaner, cleanst: ondernemers richten TRU op

Clean, cleaner, cleanst: ondernemers richten TRU op

TRU is een nieuw bedrijf, opgericht door ondernemers Vanessa Morini, Seppe Thys, Luc Vandeweyer en Jo Nelissen. Ze zijn naar eigen zeggen het enige bedrijf in ons land dat zich voor 100% focust op de reiniging van cleanrooms.

“Een echte niche”, zegt CEO en co-founder Vanessa Morini, die al veel ervaring opdeed in deze materie. “Er zijn wel meerdere bedrijven die cleanroom-reiniging uitvoeren, maar buiten ons is er niemand die hier voor 100% in gespecialiseerd is. Wij vinden dat zoiets nochtans moet, want klanten die een cleanroom gebruiken, hechten erg veel belang aan strenge schoonmaak door ervaren experts.”

Zoals u ongetwijfeld weet, moeten de producten in cleanrooms aan erg hoge kwaliteitseisen voldoen. De lucht, temperatuur, vochtigheid of het aantal deeltjes in de ruimte worden permanent gecontroleerd, zodat medicijnen, micro-elektronica of andere gevoelige producten in loepzuivere omstandigheden kunnen geproduceerd en verpakt worden. Het spreek voor zich dat de schoonmaakploeg niet voor meer, maar voor minder vervuiling moet zorgen.

Enter TRU, een op en top Limburgse onderneming, gevormd door een team dat het klappen van de zweep kent. Onder meer Seppe Thys (Hamster Cleaning), Luc Vandeweyer (Group Vandeweyer/AC) en Jo Nelissen (ABN Klimatisatie) staan mee aan de wieg.

Hun co-founder Vanessa Morini, neemt tevens de operationele leiding van het bedrijf in handen. “Onze cleanroom-reinigers zijn meestal ‘blauwe’ profielen (punctueel, oog voor detail,…) die van a tot z getraind zijn in de materie. We zien met dit team de toekomst rooskleurig tegemoet”, besluit ze enthousiast.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.