Hilde Clijsters kopie

Clijsters maakt comeback… in Hasselt!

Hilde Clijsters, vandaag operationeel directeur van Porsche Center Paal, keert terug naar A&M Group, waar ze Business Unit Director voor het merk BMW wordt. Ze komt terug thuis bij BMW, aangezien ze eerder al de leiding had over de concessies in Halen, Hasselt en Tienen.

Hilde Clijsters heeft een uitgebreid trackrecord binnen de automobielindustrie. Acht jaar geleden startte ze als District Manager bij D’Ieteren, waarna ze de overstap maakte naar BMW voor een functie als salesmanager. Voor Hilde voelt de overstap naar A&M Group als 'thuiskomen', nadat ze eerder al haar stempel heeft gedrukt binnen het bedrijf als operationeel directeur van de BMW-concessies van Halen, Hasselt en Tienen.

"Ik ben heel blij om terug te keren naar A&M Group en deze spannende nieuwe uitdaging aan te gaan," aldus Hilde Clijsters. "Ik ben vastbesloten om onze positie in de markt te versterken en onze klanten de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden."

Als lid van het managementteam van A&M Group, onder leiding van Peter Guelinckx, zal Hilde een sleutelrol spelen in de groei en het succes van de BMW Group merken binnen A&M.

A&M Group is intussen de derde grootste automobielgroep van België met bijna 1.000 medewerkers en 57 showrooms. De groep vertegenwoordigt 10 automerken en biedt een breed scala aan diensten, inclusief verkoop van nieuwe en tweedehandswagens, onderhoud en herstellingen, bandencentrales en autoverhuur.