Nieuws Limburg Colemont trekt schoorsteen kous aan

Colemont trekt schoorsteen kous aan

Colemont trekt schoorsteen kous aan

Het Hasseltse familiebedrijf Colemont, specialist in schoorsteentechnieken, lanceert een revolutionair product in de Benelux. “De Beca-schoorsteenkous is een opblaasbare kous die door lucht en warmte de vorm van iedere schoorsteen aanneemt,” legt Paul Louis, salesmanager van Colemont uit. “Dit is ideaal voor renovaties van schoorstenen, gezien de snelle plaatsing, het beperkte breekwerk en de brandveiligheid. In andere landen is het een enorm succes. Wij verwachten in de Benelux hetzelfde.”

Colemont zal deze techniek toepassen bij diverse vragen naar renovatiewerken: “Na een schouwbrand, bij rook- of geurhinder in de leefvertrekken, of omwille van slijtage, waardoor de schouwvoegen niet meer lucht- of waterdicht zijn,” zegt Louis nog. “Deze toepassing heeft geen beter alternatief. Tenzij het volledig afbreken van de schouw een optie is…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.