Nieuws Limburg Collega verzorgt continuïteit na overlijden accountant

Collega verzorgt continuïteit na overlijden accountant

Collega verzorgt continuïteit na overlijden accountant

Een maand geleden is Roland Vandekerckhove, zaakvoerder van Vandekerckhove & Co Accountants in Hasselt, onverwacht overleden. Het noodlot sloeg toe amper 2 dagen nadat zijn bedrijf was opgegaan in sectorgenoot Accuraad. “Het verzekeren van de continuïteit naar de klanten is actueler dan ooit”, zegt Roger Janssens van Accuraad.

De werking van Vandekerckhove & Co, gevestigd in de Walenstraat, was op 1 januari opgegaan in Accuraad, met kantoor aan de Luikersteenweg. Deze beslissing werd genomen omdat Roland Vandekerckhove geen opvolging had om de activiteiten in een verdere toekomst voort te zetten. Ter voorbereiding van de overdracht waren de dossiers al gedigitaliseerd en overgeheveld naar Accuraad. De operationele integratie heeft Roland Vandekerckhove niet mogen meemaken. Hij overleed op 3 januari.

“Maar dat verandert uiteraard niets aan ons partnership”, zeggen Roger Janssens en Tania Driesen van Accuraad. “We voeren de fusie-operatie uit zoals Roland het heeft gewild. Hij kreeg de afgelopen jaren meermaals een overnamebod van grotere kantoren, maar heeft dat altijd geweigerd omdat hij vreesde het kleinschalige en gemoedelijke karakter van zijn bedrijf te verliezen. Het is nu aan ons om zijn klanten op dezelfde manier als voorheen te adviseren. Discretie en service staan daarbij voorop. De continuïteit is dus verzekerd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Kopje-onder door de btw…

"Studies voorspelden het, en het wordt nu ook realiteit: de coronacrisis is een liquiditeitscrisis geworden. Voor de ondernemingen die in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.